Del:

Denne hjemmeside er ejet af:

AVV I/S
Mandøvej 4
9800 Hjørring
CVR-nr: 23264757
Tlf: 9623 6644

Cookies politik
Når du besøger Genbrugsauktion.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

En ”cookie", er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette evt. annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

På Genbrugsauktion.dk bruger vi cookies til at indsamle statistik over, hvordan brugerne anvender websitet. Det er Google, som indsamler statistikken ved hjælp af en cookie på din pc, mobil eller tablet. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, hvor den enkelte maskine ikke kan identificeres. Oplysningerne kan derfor ikke bruges til at identificere dig som enkelt person. Desuden bruger det system som driver vores hjemmeside cookies til at forbedre visningen af hjemmesiden samt at huske f.eks dit brugernavn, når du skal logge ind på genbrugsauktion.dk.Dette sker også i anonymiseret form. Ingen informationer gives videre eller sælges til tredjepart.


Persondatapolitik

Fra den 25. maj 2018 vil hele Europa have en ny fælles lov om behandling af persondata: Persondataforordningen. Formålet med den nye lovgivning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger.
Dine personoplysninger tilhører dig. AVV er som dataansvarlig både interesseret i og forpligtet til at beskytte de data, som vi har om dig.
I AVV indsamler og opbevarer vi kun personoplysninger, når det er relevant og nødvendigt. Vi stiller store krav både til sikkerheden af vores IT-systemer og til vores medarbejderes håndtering af persondata, så de indsamlede data altid er beskyttet bedst muligt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data (data behandlere). Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Du har følgende rettigheder:
•    Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
•    Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
•    Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
•    Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring.
•    Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
•    Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Websitet ejes og publiceres af:

AVV I/S
Mandøvej 4
9800 Hjørring
Telefon: 9623 6644
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

X

Ændring af persondata politik

Genbrugsauktionen passer rigtig godt på dine personlige data. Derfor byder vi den nye EU-forordning, også kendt som GDPR, velkommen. Reglerne er lavet for at beskytte dine oplysninger bedst muligt.

Hvad betyder det for dig?

Dine oplysninger er bedre beskyttet end før, og du har også fået flere rettigheder i forhold til din data. I vores opdaterede privatlivspolitik kan du læse, hvilke personoplysninger vi indsamler, og hvorfor de indsamles - samt hvordan vi behandler og beskytter disse bedst muligt.

De nye og opdaterede privatlivspolitikker kan du læse lige her.

Genbrugsauktion bruger cookies til at huske indstillinger og samle statistik
Godkend brug af cookies ved at trykke accepter.
Accepter